Nieuws

Kojima geeft update over Death Stranding

Hij geeft ook aan waarom Norman Reedus naakt is in de trailer

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Hideo Kojima heeft tijdens het Tribeca Games Festival een update gegeven over Death Stranding en hij bracht de eerste trailer van de game ter sprake.

Tijdens zijn toespraak gaf Kojima aan dat hij nog geen details kan onthullen over de game. Wel zegt hij dat Kojima Productions momenteel de game aan het testen is op de Decima-engine. Wat zou betekenen dat Death Stranding nog in een vroege ontwikkelingsfase zit.

Hierover zei Kojima: "We zijn constant nieuwe tests aan het uitvoeren op verschillende systemen, voor personages, voor omgevingen en andere aspecten van de game. Tot nu toe gaat dat erg goed." Als voorbeeld gaf Kojima aan dat het team werkt aan een testomgeving in New York, alhoewel hij benadrukt dat de game niet in New York plaatsvindt.

Daarnaast bracht Kojima kort de eerste trailer van de game ter sprake, waarin acteur Norman Reedus naakt is. Hij zegt dat hij specifiek Norman Reedus naakt wilde hebben in de trailer. Volgens Kojima kunnen spelers, na Norman Reedus naakt gezien te hebben, hem zien in verschillende kostuums, met verschillende haarstijlen en uitrusting.

Tijdens het evenement zei Kojima het leuk te vinden om ooit een film te maken, maar dat het zeer onwaarschijnlijk is dat hij er binnenkort een zal maken. "Ik ben gek op films dus ik zou het ooit wel willen doen, maar totdat ik Death Stranding heb afgerond is het onmogelijk," aldus Kojima.

Kojima zegt dat zijn liefde voor films een obstakel vormt om zelf een film te maken. Hierover zei hij het volgende: "Ik houd teveel van films om er zelf een te maken. Als ik aan een film zou beginnen zou er nooit een eind aan komen. Ik krijg vaak te horen dat ik veeleisend ben als het op films aankomt. Je zult altijd wel iets vinden wat beter kan, waardoor je een film nooit afmaakt."

Bovendien zegt Kojima veel idee├źn te hebben voor een film en eerder een opzichzelfstaande film te maken dan een film gebaseerd op zijn eigen games.

Death Stranding is momenteel exclusief in ontwikkeling voor de PlayStation 4.

Bron: Gamespot

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo verscheepte deel van Switch-consoles per vliegtuig De gamereleases van mei op een rij
0

Reacties op: Kojima geeft update over Death Stranding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.