Kojima deelt foto van werkzaamheden aan nieuw project

Kojima deelt foto van werkzaamheden aan nieuw project

Death Stranding- en Metal Gear-maker Hideo Kojima deelt op Twitter een foto van werkzaamheden aan een nieuw project.

Op de foto zijn mensen in een studio te zien. Fans vermoeden dat de persoon in een witte trui acteur Norman Reedus is. Reedus is vooral bekend van de serie The Walking Dead en speelde ook de hoofdrol in de meest recente game van Kojima, Death Stranding. Hij zou ook de hoofdrol spelen in de geannuleerde horrorgame van Kojima, Silent Hills.

In de tweet laat Kojima weten dat hij aanpassingen maakt aan een script en aan het experimenteren geslagen is. Details over het project zijn er echter niet. 

Overigens reageerde Geoff Keighley, de organisator en presentator van The Game Awards, op de tweet met de ogen-emoji. Hoewel dat niets hoeft te betekenen, is het bekend dat Keighley en Kojima een goede band hebben. Fans hopen dan ook dat het nieuwe Kojima-project tijdens The Game Awards wordt onthuld. Die show wordt in de nacht van 9 op 10 december uitgezonden.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Kojima Productions een nieuwe studio heeft geopend in Los Angeles. Deze studio richt zich op het maken films en series.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jezus jongens....ik wilde iets in hoofdletters plaatsen maar dat mag dus ook niet van die spam filter. Dit begint echt een lachertje te worden met jullie 'we zijn er mee bezig' Ja, al een jaar...man man man.

0

Aanbevolen voor jou