Kojima: 'Death Stranding 2 wordt geen normaal vervolg'

Kojima: 'Death Stranding 2 wordt geen normaal vervolg'

Ontwikkelaar Hideo Kojima claimt dat Death Stranding 2 "geen normaal vervolg" wordt - mede dankzij de technologische vooruitgang die sinds het origineel is geboekt.

Dat meldt hij in de zestiende aflevering van de Brain Structure-podcast. "Dit is een vervolg, dus ik werk voor de tweede keer samen met Norman (Reedus) en de technologie is enorm vooruitgegaan de afgelopen drie jaar. Dingen die eerder onmogelijk waren, zijn nu mogelijk. Dus we dagen onszelf echt uit. Het moet wat dat betreft geen normaal vervolg worden."

Reedus speelde in de eerste game de rol van hoofdpersonage Samuel 'Sam' Porter Bridges. De rol van dit personage in het vervolg is nog niet geheel duidelijk. "Ik kan nog niet veel vertellen. Ik denk dat veel mensen Sam mogen, en ik hoop dat die mensen terugkeren naar Death Stranding 2. Maar ik wil ook mensen die de eerste game niet hebben gespeeld aantrekken. Daarom heb ik de game zowel nostalgisch als nieuw gemaakt. Meer dan dat kan ik op dit moment niet zeggen."

Death Stranding 2 werd tijdens The Game Awards onthuld. Diverse acteurs en actrices uit het origineel keren terug, waaronder dus Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker. Zoals eerder onthuld hebben ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine. Guerrilla Games helpt mee met de ontwikkeling van het spel. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 5-game uit moet komen.

Later werd ook gemeld dat Kojima in 2023 nog een andere game wil onthullen. Mogelijk is dit Overdose, een horrorspel waar eerder al beelden van uitlekten. Ook werd onthuld dat er een film gebaseerd op Death Stranding gemaakt gaat worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat me raden, het wordt een vervolg zoals nog nooit iemand een vervolg gemaakt heeft.

0

@Dokter Caspari Kojima is een meesterlijk genie met meesterlijke games en meesterlijke gedachten!

0
test

@Iconic kojima is de van gaal van Japan maar dan in gaming.

0
test

@Iconic Geniaal meesterbrein!

0
test

Waarom het nu al zo opblazen? Kan dan alleen nog maar tegenvallen.

0

Aanbevolen voor jou