Kojima bevestigt dat nieuwe Death Stranding-info morgen komt

Kojima bevestigt dat nieuwe Death Stranding-info morgen komt

In de loop van 29 mei verschijnt er nieuwe info van het langverwachte Death Stranding.

Ontwikkelaar Hideo Kojima plaatste gisteren al een teaser, dat lijkt te hinten naar een nieuwe trailer of misschien zelfs nieuwe gameplay van de langverwachte PS4-exclusive.

Daarna kondigde Kojima officieel aan dat meer info morgen volgt. In Japan wordt de info of de nieuwe trailer op 30 mei getoond, maar dat is vanwege het verschil in tijdzones op 29 mei in het westen.

Na deze aankondiging deelde Kojima wederom een nieuwe teaser van Death Stranding. Hierin staat de slogan "help us reconnect".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ruimte hieronder gereserveerd voor mensen die er niets van snappen.

0
test

@casualkiller Snap het wel. Maar vind er geen zak aan. Ook te veel en te lang teasers met weinig tot niet veel zeggende info. Hype is voor mij wel dood.

0
test

@Paxopoxo hier nog één. Vage stront allemaal van die kerel.

0

@Paxopoxo We hebben ook nog helemaal geen boeiende gameplay gezien, het enige is een mannetje die eindeloos aan het lopen is met een of andere uit achter zich aan. De vage shit lijkt de hoogste prio te hebben en de gameplay is minder belangrijk zo lijkt het. Gelukkig hebben we CasualKiller om het ons allemaal uit te leggen, de ruimte hieronder is dus gereserveerd zodat hij ons het hele verhaal helemaal kan uitleggen. ;)

0

@Paxopoxo ja 4 trailers en een teaser in 3 jaar is echt te veel. Het leuke eraan is dat er juist heel veel informatie al is vrijgegeven via de trailers maar Kojima doet PR op zijn manier, laat de mensen gissen en speculeren. Snap dat overgrote deel van de mensen gewoon liever een trailer met explosies ziet in plaats van iets waar je over moet nadenken en moeite voor moet doen.

0
test

@casualkiller Inderdaad, waarschijnlijk iets te hoog gegrepen voor de CoD-geile gamertjes

0
test

@Sander999 Dit is pas een kinderachtige opmerking. Ik denk dat er VEEL gamers zijn die houden van intelligente SP-games met een intrigerend verhaal. Sinds Metal Gear Solid 2 heeft Hideo Kojima er echter een handje van om totaal over the top te gaan met zijn verhalen waarbij je meer de uitleg ervan op internet aan het lezen bent dan aan het gamen. De bizarre en vage shit die tot nu is gepresenteerd belooft wat dat betreft niet veel goeds. Maar ik laat me graag verrassen. Want de man heeft wel degelijk unieke kwaliteiten.

0
test

FUCK YEAH, kijk uit naar deze game! Mysterie er om heen maakt mij alleen maar meer benieuwd. (net als The Sinking City overigens) Dit wordt sowieso geen game voor het grote publiek, veel mensen (zoals hier al in de comments) zullen er helemaal niks mee hebben en dat is helemaal niet erg. We houden ook niet allemaal van het zelfde smaak ijs toch?

0

Aanbevolen voor jou