Nieuws
Nioh

Koei Tecmo staat open voor een Xbox One-versie van Nioh

Fans moeten wel aangeven dat ze het willen

Geschreven door Michel Musters op
Uitgever Koei Tecmo laat weten dat een Xbox One-versie van Nioh mogelijk is, maar dat fans wel moeten tonen dat ze dit willen.

Een fan vroeg op Twitter of het mogelijk is dat Nioh naar de Xbox One komt. Hierop antwoordt Koei Tecmo: "Alles is mogelijk! Je moet alleen wel tonen dat je het wil."

Hoewel het erg gebruikelijk is dat fans om specifieke consoleversies van games vragen en het antwoord van Koei Tecmo geen bevestiging is, geeft dit wel aan dat het bedrijf open staat voor een Xbox One-versie als er genoeg vraag naar is.

Nioh verscheen begin 2017 voor PlayStation 4 en later dat jaar voor pc. De game, ontwikkeld door Team Ninja, heeft qua gameplay veel weg van de Dark Souls-spellen en biedt een soortgelijke uitdaging. Het spel is wereldwijd meer dan 2,5 miljoen keer verkocht en er wordt aan een vervolg gewerkt, al heeft die nog geen releasedatum.

Nioh kreeg een 8,5 op Gamer.nl. We schreven: "Nioh is misschien langer dan dat het leuk is, maar het is langer leuker dan menig andere game die minder lang is leuk blijft. Misschien moet je die zin eens terug lezen om ‘m helemaal te begrijpen. Als dat je ding is, dan is Nioh dat misschien ook. Na 1001 keer sterven blijkt ‘dingen opnieuw doen’ een beetje het mantra te zijn van deze game. Maar wat doe je die 1002e keer? Dan laad je gewoon je savegame weer. Verbeten, misschien gefrustreerd, maar met een honger die maar weinig andere games zo goed kunnen stillen als Nioh."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe personages en wapens Apex Legends gelekt Laatste Final Fantasy 15-dlc Episode Ardyn komt in maart
2

Reacties op: Koei Tecmo staat open voor een Xbox One-versie van Nioh

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • casualkiller

  • 18 februari 2019 09:08
  In augustus zeiden ze nog iets heel anders:


  KOEI TECMO EUROPE

  @koeitecmoeurope

  Sorry, this guy is stretching. It's the same answer I give everyone who asks. There are NO current plans to bring Nioh to Xbox
  229
  9:10 AM - Aug 7, 2018

  Maar wie weet! .. Met Nioh 2 dit jaar geef ik het echter weinig kans.. ze staan dik onder contract met Sony hiervoor

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Quintex

  • 18 februari 2019 09:29
  @casualkiller Nouja, heel anders. Ze zeiden dat ze op dat moment geen plannen hadden voor een xBox versie. Nergens staat dat hij niet/nooit naar xBox zou komen in de toekomst.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.