Update: 'Knop om geld terug te vragen voor Star Wars Battlefront 2 door EA was er nooit' | Gamer.nl

Update: 'Knop om geld terug te vragen voor Star Wars Battlefront 2 door EA was er nooit' | Gamer.nl

Update: Volgens href="https://www.pcgamesn.com/star-wars-battlefront-ii/star-wars-battlefront-2-refund">PCGamesN</a> is de knop niet verwijderd van de pagina zoals gebruikers hadden gemeld, maar is deze nooit aanwezig geweest. Volgens het beleid van EA moeten gebruikers zeven dagen van tevoren de mogelijkheid hebben om geld terug te vragen. Hoewel het dus zou moeten kunnen, is er echter geen bewijs dat de knop ooit wel aanwezig was. PCGamesN stelt dat het genoemde beleid voor de verwarring heeft gezorgd en zegt dat dit <a href="https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/How-to-cancel-a-Pre-order/td-p/5754900" style="">probleem</a> in 2013 al naar voren kwam.

EA

Oorspronkelijk bericht: EA heeft volgens meerdere gebruikers een knop van hun website verwijderd waarmee gamers geld terug kunnen vragen door Star Wars Battlefront 2 te retourneren.

Op voornamelijk Reddit wordt genoemd dat de knop is verwijderd, terwijl deze eerder nog wel als optie beschikbaar was. Gebruikers die de game al hadden besteld, kunnen deze nog wel annuleren via de klantenservice. Het duurt echter minstens een uur voordat deze kan worden bereikt volgens meerdere klagende gamers.

Mogelijk is dit een reactie op de commotie die recent is is ontstaan rondom het progre iesysteem van de Star Wars-game. Zo kostte het voorheen 60.000 credits om zowel Darth Vader als Luke Skywalker te ontgrendelen, wat volgens berekeningen neerkomt op zo'n veertig uur spelen om een van de personages te ontgrendelen.

Fans waren zo ontevreden dat een reactie van EA op de kwestie de meest gehate Reddit-post ooit werd. EA liet vannacht weten dat het de hoeveelheid credits die benodigd zijn omlaag heeft gegooid dankzij de feedback. Fans hebben nu echter ontdekt dat het aantal credits voor het uitspelen van de singleplayercampagne is verlaagd. Game Informer-redacteur Andrew Reiner zegt dat dit aantal van 20.000 naar 5.000 is aangepast.

Eerder vandaag verscheen onze review van de game. Wij omschrijven Star Wars Battlefront 2 als "in beginsel echt een hele geslaagde game, maar een game die wordt overschaduwd door zijn zeer ongelukkige progre ie- en ontgrendelsysteem". De shooter is vanaf 17 november beschikbaar.


Refund
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou