Hoewel het Wilde Westen niet vaak als thema gediend heeft voor computerspellen, heeft het toch een aantal echte toppers voortgebracht. Zo hebben we nog steeds mooiere herinneringen aan spellen als Outlaws en Desperados. Het Poolse Nawar werkt momenteel aan Gun Warrior en hoopt allicht aan dit rijtje toegevoegd te mogen worden.

Gun Warrior wordt een actie/arcadegame waarin je met een negental wapens hordes vijanden overhoop moet schieten. Het spel heeft een recht-toe-recht-aan aanpak en de makers zullen de laatste zijn om dat te ontkennen. Het doel van het spel is namelijk zoveel mogelijk tegenstanders overhoop te schieten en daarna een sterkere tegenstander in een duel uit te schakelen.

Het spel zal doorspekt zijn met actie en onder andere een missie op een rijdende trein bevatten waarbij zowel in als bovenop de trein gevochten zal moeten worden. GameGossip weet tevens te melden dat later deze maand een demo van het spel zal verschijnen. Het volledige spel wordt in het derde kwartaal verwacht. Meer screenshots bekijk je op de product pagina van het spel.