Kleurrijke 3D-platformer Clive ‘N’ Wrench komt in februari 2023 uit

Kleurrijke 3D-platformer Clive ‘N’ Wrench komt in februari 2023 uit

De driedimensionale platformer Clive ‘N’ Wrench moet in de loop van februari komend jaar verschijnen.

Dat heeft ontwikkelaar Numskull Games aangekondigd. Het spel komt dan uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het spel verschijnt zowel fysiek als digitaal, waarbij de fysieke versie wordt uitgerust met een handleiding. Er komt ook een Collector's Edition beschikbaar met de soundtrack, kaarten met de personages erop en magneten.

Clive ‘N’ Wrench draait om konijn Clive en zijn beste vriend Wrench. Het spel neemt spelers mee naar elf verschillende levels in allerlei settings, van het odue Egypte tot de prehistorie.

De ontwikkeling van Clive ‘N’ Wrench begon al in 2011. De game werd bedacht door Rob Wass, die een groot fan is van platformers als Spyro the Dragon en Jak & Daxter - de game moet dan ook veel weghebben van die spellen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Mee eens. Vooral gedateerd. Denk dat dit in 2011 goed had gedaan. Maar ik vind het er maar ouderwets uitzien en beetje kaal overal. Of bijna steriel op sommige plekken. Misschien nog leuk als budget bak titel voor een keer. Als de reviews beetje redelijk zijn dan toch.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou