Het is alweer even stil rond Snowblind Studios, de ontwikkelaar die op de vorige generatie consoles bekendheid verwierf met Baldur's Gate: Dark Alliance. Het laatste wapenfeit dateert van eind 2006, toen Justice League Heroes, de zoveelste Dark Alliance-kloon, op de markt kwam.

Na zo'n stilte verwacht je dat een ontwikkelaar aan iets groots heeft lopen sleutelen, maar het tegendeel lijkt waar. Snowblind komt namelijk met Death Tank, een ogenschijnlijk simpel actiespelletje voor Xbox Live Arcade. Wat overigens niet hoeft te betekenen dat men alleen daaraan heeft gewerkt.

Death Tank laat zich nog het best omschrijven als Worms, maar dan in real-time. Spelers belagen elkaar met tanks in een heuvelachtig landschap dat vanaf de zijkant wordt bekeken. Projectielen dienen nauwkeurig afgemikt te worden om een voltreffer bij de tegenstander te veroorzaken. Het landschap zal dynamisch vervormen wanneer de projectielen inslaan. Death Tank kan met vier spelers op één Xbox worden gespeeld, of met acht spelers via Xbox Live. Wanneer het zal verschijnen is nog onbekend.