Klassieke Syndicate gratis op EA’s Origin | Gamer.nl

Klassieke Syndicate gratis op EA’s Origin | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Syndicate werd ontwikkeld door Bullfrog Productions, de voormalige studio van Peter Molyneux. Het spel verscheen onder andere voor de Super Nintendo, Sega Mega Drive en pc. In het tactische spel besturen spelers in gewelddadige mi ies vier kwaadaardige cyborgs.

Een spiritueel vervolg op het spel, getiteld Satellite Reign, is inmiddels ook beschikbaar op Steam Early Acce . Eerder verschenen er ook andere oudere EA-spellen, zoals Theme Hospital en Spore, gratis op het distributieplatform.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou