Midway kondigt de derde editie aan van Midway Arcade Treasures, de reeks compilaties van oude Midway games, die voor de gelegenheid naar de hedendaagse consoles geport zijn. De eerste Midway Arcade Treasures was een regelrechte hit met enkele echte klassieker, over diens opvolger Midway Arcade Treasures 2 waren we minder te spreken. De games waren lang niet allemaal even goed geport en sommige spellen waren zelfs in hun tijd, het spelen niet waard.

Daarom heeft Midway besloten om bij Midway Arcade Treasures 3 voor het principe minder is beter te kiezen. Slechts acht spellen staan je te wachten, maar wel acht oerdegelijke racegames, die ook nog eens wat minder 'belegen' zijn dan de games in voorgaande arcadeschatten:-- Badlands

-- Hydro Thunder

-- Off Road Thunder: Mud, Sweat 'N Gears

-- Race Drivin'

-- San Francisco Rush The Rock: Alcatraz Edition

-- San Francisco Rush 2049

-- S.T.U.N. Runner

-- Super Off Road & Bonus Tracks Pack Nieuw bij Midway Arcade Treasures 3 is de ondersteuning voor Xbox Live, alwaar de hoogste scores voor de diverse spellen bijgehouden worden. Hiermee blijft dé kracht van de games uit de arcade, behouden. Want iedereen wel toch de beste van de wereld zien, niet waar? Arcade Treasures 3 komt in de herfst van dit jaar op de markt.