Klassensysteem wordt in derde seizoen Battlefield 2042 toegevoegd

Klassensysteem wordt in derde seizoen Battlefield 2042 toegevoegd

In het derde seizoen moet er een klassensysteem aan Battlefield 2042 worden toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Dice laten weten in een nieuwe video over de game. Hoewel het tweede seizoen nog moet beginnen, kijkt het bedrijf al vooruit naar het derde seizoen.

Dice geeft in de video toe dat de keuze om het klassensysteem uit eerdere Battlefield-games te laten varen en het Specialists-systeem te introduceren een controversiële was. Daarom worden de huidige Specialists verdeeld in "een klassiek en herkenbaar Battlefield-klassensysteem." 

Op die manier blijven Specialists dus wel bestaan. "Dit is een significante verandering voor ons, dus we nemen onze tijd om het juist te implementeren. Daarom komt het pas in seizoen 3 beschikbaar."

In de video wordt ook alvast een korte blik geworpen op vernieuwde versies van beschikbare maps. Eerder deze maand kwam er al een nieuwe versie van de map Kaleidoscope uit. In september en oktober moeten nieuwe versies van respectievelijk Renewal en Orbital beschikbaar komen.

Een releasedatum voor het tweede seizoen van Battlefield 2042 is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat dit ergens in september begint.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beter!! Ik vermaak me best prima met 2042 dus laat maar komen.

0

Aanbevolen voor jou