Nieuws
Battlefield 2042

Klassensysteem komt volgende week naar Battlefield 2042

Via update 3.2 wordt ook de vernieuwde Breakaway-map toegevoegd

Geschreven door Michel Musters op
Het klassensysteem komt volgende week Battlefield 2042 en Dice heeft meer details hierover naar buiten gebracht.

Dat deed de ontwikkelaar via een artikel op de officiële website. Afgelopen augustus werd al aangekondigd dat klassen terugkeren naar de game om het spel zo meer op voorgaande delen te laten lijken.

De klassen worden in de loop van volgende week toegevoegd via update 3.2. Spelers kunnen kiezen uit Assault- Engineer-, Recon- en Support-klassen. Deze klassen kunnen vervolgens aangepast worden met wapens, gadgets en items. De aanwezige Specialists zullen ook allemaal onderverdeeld worden in deze klassen, maar ze blijven hun specifieke unieke eigenschappen houden.

Daarbij kan elke klasse elk wapen gebruiken, maar zullen bepaalde wapens beter bij specifieke klassen passen doormiddel van 'Weapon Proficiencies'. Een speler die de Assault-klasse kiest en assault rifles gebruikt ontvangt bijvoorbeeld drie extra magazines, en de Recon kan met sluipschuttersgeweren beter richten dan andere klassen.

Update 3.2 moet ook de nieuwe versie van de Breakaway-map toevoegen. Deze map is kleiner gemaakt om meer intense vuurgevechten te stimuleren. De M39 EMR, MTAR-21 en PP-2000 waren voorheen alleen in Battlefield Portal beschikbaar, maar komen ook naar All-Out Warfare.

Meer details over het klassensysteem zijn hier te vinden. Hier zijn de patch notes van update 3.2. Een precieze releasedatum voor de update is er niet, maar zoals gezegd moet hij ergens komende week verschijnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Datamine bevestigt dat nieuwe The Crew-game Motorfest gaat heten Eerste beelden van R-Type Final 3 Evolved getoond
1

Reacties op: Klassensysteem komt volgende week naar Battlefield 2042

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • WauWsy

    • 29 januari 2023 21:57
    Ik heb het de laatste weken geprobeerd te spelen via Gamepass, maar kwam gewoon niet meer savonds in een server. Bleef maar in de wachtrij staan, denk dat dit spel echt over is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.