Veel easter eggs over games in nieuwe trailer voor Ready Player One | Gamer.nl

Veel easter eggs over games in nieuwe trailer voor Ready Player One | Gamer.nl

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de film Ready Player One. De film verschijnt in maart 2018 en bevat veel verwijzingen naar bekende games.

Ready Player One, geschreven door Ernest Cline, is een sciencefiction die zich afspeelt in 2044. In een virtuele wereld heeft een bedrijf een easter egg verstopt. De speler die deze vindt krijgt de macht over het bedrijf achter de virtuele wereld. Voor het vinden van de easter egg is veel kennis nodig over games uit de jaren '80.

Miljoenen spelers proberen het, maar meestal loopt dit fataal af. In het boek volgen we een tiener die ook een poging waagt, met alle gevolgen vandien. Ready Player One combineert gamingcultuur met jaren '80-invloeden, wat voor een unieke sfeer zorgt. Onder andere Overwatch, Street Fighter, Battletoads en Ma Effect komen voorbij in deze nieuwe trailer.

De verfilming van het boek, geregi eerd door Steven Spielberg, speelt zich volgens de trailer af in 2045, wat niet gek is, aangezien het boek enkele jaren van het avontuur van de hoofdpersoon beschrijft. Ready Player One verschijnt 30 maart in de bioscoop.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou