Kitase 'zeer geïnteresseerd' in remake Final Fantasy VII | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het opnieuw maken van Final Fantasy VII voor de nieuwste generatie consoles is een lang gekoesterde wens van de devote fans en uitgeverij Square Enix is nooit duidelijk geweest over een dergelijke remake.

Yoshinori Kitase is echter een stuk minder onduidelijk: "Ik ben zeer geïntere eerd om een completere versie van Final Fantasy VII realistischer geportretteerd te zien, met stemmen en animaties en alle subtiele uitdrukkingen. Ik ben erin geïntere eerd om dat te zien en om dat te maken, dat zou een geweldige ervaring zijn," aldus Kitase. "Ik word niet moe van die vraag, dus ik blijf antwoorden zolang mensen blijven vragen."

Als het aan Kitase ligt, zou een remake van Final Fantasy VII er dus aankomen. Het is echter de vraag of uitgever Square Enix daar hetzelfde over denkt. Liefhebbers kunnen het origineel al wel downloaden voor hun PlayStation 3 of PlayStaiton Portable.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou