Kirby's Epic Yarn heeft coöperatieve modus | Gamer.nl

Kirby's Epic Yarn heeft coöperatieve modus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demoversie van Kirby's Epic Yarn was speelbaar met twee spelers tegelijk. De spelers moeten elkaar helpen om op hooggelegen platformpjes te komen. Later in de demo worden de twee kirby's tot één grote tank omgevormd, waarbij één speler de tank bestuurd en de andere het wapen.

Naaimachine

Kirby's Epic Yarn is een tweedimensionaal platform spel dat eruitziet alsof het met een naaimachine in elkaar is gezet. Het Nintendo-personage Kirby speelt de hoofdrol. "Na zeven jaar afwezig te zijn geweest op de console keert hij eindelijk terug in een volledig avontuur", aldus Reggie Fils-Aime op de Nintendo persconferentie van de E3 2010. Het spel moet in de herfst van dit jaar verschijnen, exclusief voor Nintendo Wii.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou