Kirby en de Vergeten Wereld komt op 25 maart uit

Kirby en de Vergeten Wereld komt op 25 maart uit

Kirby en de Vergeten Wereld komt op 25 maart uit op Nintendo Switch.

Dat heeft Nintendo laten weten middels een persbericht. Ook heeft het bedrijf een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder te bekijken is. Het spel, dat in het buitenland Kirby and the Forgotten Land heet, is een driedimensionale platformer waarin Kirby een verlaten wereld bezoeken om Waddle Dee's te redden.

Nintendo laat weten dat Kirby naast zijn gebruikelijke mogelijkheden om krachten van vijanden te kopiëren ook nieuwe krachten heeft. Zo kan hij met de Boor onder de grond verdwijnen en met de Avonturier-kopieervaardigheid over grote afstand op vijanden richten.

De game kan zowel alleen als met z'n tweeën gespeeld worden. Dat kan wel alleen via lokale multiplayer. Ook bevat de game en Waddle Dee-dorp, een soort centrale uitvalbasis dat steeds verder uitgebreid wordt naarmate spelers Waddle Dee's in de spelwereld redden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze maand Pokemon en in maart Kirby... Lekker zeg! :)

0
test

Hmm... hmmm.. hmm.. Kirby zit bij mij gevoelsmatig net een beetje over de grens van 'dit is echt voor kinderen' en met een Nederlandse subtitel klinkt het nog erger. Hoewel ik het best geinig vind ogen. Maar even de reviews afwachten.

0
test

@Luigi1985 Ik snap wat je bedoelt. Echter speel ik games altijd in het Engels en is dit de eerste echte 3D Kirby game. Een 3D Kirby game is iets wat ik echt al lang wil, dus ik ben enthousiast!

0

Aanbevolen voor jou