Kingdoms of Amalur: Reckoning 2 was in pre-productie | Gamer.nl

Kingdoms of Amalur: Reckoning 2 was in pre-productie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het vervolg op Kingdoms of Amalur: Reckoning zou grafisch beter zijn, geen laadtijden tu en gebieden meer kennen en bovendien uitgebreide gevechtsanimaties krijgen. Verder zouden quests minder vertakkingen hebben en moest de impact van spelers op de spelwereld vergroot worden.

Of het vervolg op Kingdoms of Amalur er ooit komt, is niet zeker; vorige week is al het personeel van Big Huge Games en moederbedrijf 38 Studios ontslagen. Mocht Big Huge Games een doorstart maken, dan moet het eerst nog de rechten op de Amalur-franchise verwerven. Deze zijn nu nog in handen van 38 Studios, maar worden overgedragen aan Rhode Island als het bedrijf zijn schuld aan de staat niet af weet te betalen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou