Nieuws
kingdom hearts

Kingdom Hearts Project Xehanort voor Android en iOS

Raad de naam van Project Xehanort

Geschreven door Dagmar De Groot op
Er is veel onduidelijk over het nieuwe project van Square Enix, Kingdom Hearts Project Xehanort, maar wel is bekend dat het een app wordt voor Android- en iOS-apparaten.

Square Enix heeft tot op heden weinig gedeeld over Project Xehanort, wel heeft de applicatie een officieel Twitteraccount gekregen waar fans die de naam weten te raden van Project Xehanort kans maken op speciale prijzen na de officiële bekendmaking.

Voor degenen die niet bekend zijn met Xehanort, hij is de antagonist in de Kingdom Hearts-franchise. Hij komt in verschillende vormen terug in de games, zoals een jongvolwassene en oude versie van zichzelf. Het is mogelijk dat Project Xehanort ingaat op de ontwikkeling van dit personage, hoe is hij exact tot stand gekomen, wat is zijn verleden. Dit is natuurlijk niet zeker, aangezien er nog niks bekend is gemaakt over de inhoud van de app, alleen de codenaam: Project Xehanort.

De release is gepland voor de lente van 2020, een specifieke datum is niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Monkey Ball: Banana Blitz HD laat je nu spelen met kubus, ster of piramide Netflix-animefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf aangekondigd
0

Reacties op: Kingdom Hearts Project Xehanort voor Android en iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.