Nieuws

Kingdom Hearts-dlc Re Mind getoond tijdens State of Play

Met personages uit de Final Fantasy-games

Geschreven door Cody van den Bogert op
De officiële trailer van de eerste Kingdom Hearts 3-uitbreiding is getoond tijdens de State of Play-presentatie van PlayStation.

De eerste dlc wordt 23 januari 2020 uitgebracht voor PlayStation 4. De uitbreiding bevat een compleet nieuw verhaal en introduceert nieuwe personages. Zo zien we in de trailer een aantal personage uit de Final Fantasy-games. Het gaat hier in elk geval om Aerith, Leon en Yuffie.

De trailer was deze week al kort te zien op het YouTube-kanaal van Square Enix. De video werd echter vrij snel op privé gezet. Inmiddels is de informatie die uit de trailer gehaald kon worden klopt. Hieronder vind je een beschrijving van Kingdom Hearts 3 Re Mind.

"Re Mind - Het andere verhaal dat zich ontrafelde tijdens de climax van Kingdom Hearts 3. Vlak voor het eindgevecht , vertrekt Sora vastberaden om Kairi te redden. Hij reist hiervoor af naar de begraafplaats van The Keyblade. Zonder lichamelijke vorm gaat hij op zoek naar het hart van de zeven Guardians of Light. Door de gevechten persoonlijk mee te maken, ontdekt Sora een waarheid die hij nooit had kunnen voorspellen. ", bericht Square Enix.

Bekijk de officiële trailer van Kingdom Hearts 3 Re Mind hieronder

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Ghost of Tsushima-trailer wordt onthuld tijdens de Game Awards Gameplay-trailer van Superliminal voor PS4 getoond
1

Reacties op: Kingdom Hearts-dlc Re Mind getoond tijdens State of Play

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    tmvde

    • 10 december 2019 17:48
    Niet goedkoop, € 29,99 of € 10 extra inclusief een concertregistratie.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.