Kingdom Hearts-dlc Re Mind getoond tijdens State of Play

Kingdom Hearts-dlc Re Mind getoond tijdens State of Play

De href="https://www.youtube.com/watch?v=jGkKC7Oze2w" rel="noopener noreferrer" target="_blank">officiële trailer</a> van de eerste Kingdom Hearts 3-uitbreiding is getoond tijdens de State of Play-presentatie van PlayStation.

De eerste dlc wordt 23 januari 2020 uitgebracht voor PlayStation 4. De uitbreiding bevat een compleet nieuw verhaal en introduceert nieuwe personages. Zo zien we in de trailer een aantal personage uit de Final Fantasy-games. Het gaat hier in elk geval om Aerith, Leon en Yuffie.

De trailer was deze week al kort te zien op het YouTube-kanaal van Square Enix. De video werd echter vrij snel op privé gezet. Inmiddels is de informatie die uit de trailer gehaald kon worden klopt. Hieronder vind je een beschrijving van Kingdom Hearts 3 Re Mind.

"Re Mind - Het andere verhaal dat zich ontrafelde tijdens de climax van Kingdom Hearts 3. Vlak voor het eindgevecht , vertrekt Sora vastberaden om Kairi te redden. Hij reist hiervoor af naar de begraafplaats van The Keyblade. Zonder lichamelijke vorm gaat hij op zoek naar het hart van de zeven Guardians of Light. Door de gevechten persoonlijk mee te maken, ontdekt Sora een waarheid die hij nooit had kunnen voorspellen. ", bericht Square Enix.

Bekijk de officiële trailer van Kingdom Hearts 3 Re Mind hieronder

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet goedkoop, € 29,99 of € 10 extra inclusief een concertregistratie.

0

Aanbevolen voor jou