Kingdom Hearts 3-regisseur over vrijspelen van geheime afloop

Kingdom Hearts 3-regisseur over vrijspelen van geheime afloop

De regisseur van Kingdom Hearts 3, Tetsuya Nomura, heeft uitgelegd hoe spelers in de game het geheime einde kunnen vrijspelen. Dit meldt Nomura tijdens een recent interview met Famitsu. Daarnaast is er een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor de aankomende game.

Eerder werd bekend dat er gameplay was uitgelekt van Kingdom Hearts 3. Hierop reageerde Nomura door te zeggen dat de grootste spoilers, de epiloog en de video met het einde, pas na de lancering van de game worden toegevoegd via updates.

Square Enix geeft later aan dat spelers de game uitgespeeld moeten hebben om het bijbehorende einde te zien. Deze criteria verschillen op basis van de moeilijkheidsgraad die spelers kiezen.

Kingdom Hearts 3

Nu heeft Tetsuya Nomura uitleg gegeven over de specifieke criteria om toegang te krijgen tot de content. Volgens Nomura moeten spelers in de game zogenoemde 'lucky marks' in de vorm van Mickey Mouse fotograferen. In de game draagt Sora een mobiel apparaat met zich mee waarmee onder andere foto's gemaakt kunnen worden.

"Het aantal lucky marks dat je moet fotograferen hangt af van de moeilijkheidsgraad die je aan het begin van de game gekozen hebt. Dus als je de makkelijke moeilijkheidsgraad hebt gekozen, dan moet je de meeste lucky marks fotograferen. Als je de Standaard- of 'Proud'-modus hebt gekozen, dan mag je er rustig een paar missen", aldus Nomura.

Kingdom Hearts 3

Tijdens het interview werd Nomura ook gevraagd over de lekken rondom de gameplay van Kingdom Hearts 3. Hierop zegt Nomura dat er uiteindelijk slechts vier kopieën waren gelekt, maar zegt wel teleurgesteld te zijn. Nomura zegt door deze gebeurtenis te overwegen om voor toekomstige games één wereldwijde vaste lanceringsdatum te plannen om vroegtijdige spoilers te voorkomen.

Nieuwe gameplay-trailer over Keyblades en Magie

Verder is er een nieuwe trailer uitgebracht voor Kingdom Hearts 3. In de nieuwe trailer wordt de focus gelegd op meerdere elementen uit de game, waaronder de mechanieken, aanpassingsmogelijkheden en minigames.

Watch on YouTube

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 29 januari voor Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game is vervroegd naar een release op 26 jan :))

0
test

@AGxKiiNG dat is de release date voor Japan. rest of the world is 29 Jan. tenzij je een grapje maakte maar ik zie het er niet in haha

0
test

@Marcus88 Check Bol.com, GameMania en MediaMarkt er maar op na. Releasedate is vervroegd. Japan krijgt hem al vandaag!

0
test

ik was nooit een kingdom hearts fan. ik zei ook tegen mij vrienden die het mij vraagde " ga jij KH3 halen?" Nee absoluut niet is niks voor mij. ik had natuurlijk alleen maar kingdom hearts 1-2 trailers gezien van 20 seconden en dacht kinderachtig.. toen "forceerde" een vriend mij de trailer van KH3 te kijken....... 1 dag later had ik alle kingdom hearts gekocht via ps4 want die heeft 2 verschillende games met daarop alle KH games! uitgespeeld en nu zo ready for KH3. het zag er zo vet en leuk uit was gelijk om! en ja, heb mij zelfs vermaakt met alle oude games en het verhaal was iets spannender en dieper dan ik had verwacht!

0
test

@Marcus88 PS4 heeft 3 Kingdom Hearts games! Je hebt Kingdom Hearts 2.8 zeker niet gespeeld? Zit het voorproefje van KH3 op.

0

Aanbevolen voor jou