Kingdom Hearts 3 krijgt nieuwe fotomodus via update

Kingdom Hearts 3 krijgt nieuwe fotomodus via update

Kingdom Hearts 3 krijgt via een aankomende update een nieuwe fotomodus.

Dat werd dit weekend tijdens de Kingdom Hearts Orchestra - World of Tres - in Japan aangekondigd. De update heeft nog geen releasedatum. De fotomodus heet Data Creating en geeft spelers de mogelijkheid personages met allerlei objecten en effecten te laten poseren. Men kan ook een slideshow met foto's maken.

De update moet ook een 'Premium Menu' toevoegen aan de game. Dit menu bevat onder andere 'Fast Pass', waarmee vijanden zwakker worden gemaakt. Via 'Black Code' kunnen allerlei opties aangezet worden om het spel juist uitdagender te maken, bijvoorbeeld een verbod op magie om jezelf mee te helen.

Tot slot liet Square Enix weten dat ergens deze maand er een nieuwe trailer van de Kingdom Hearts 3-uitbreiding Re:Mind verschijnt.

Kingdom Hearts 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap die fascinatie met al die photomodes niet🤔 tuurlijk heb 'm vaak bij Spider-Man gebruikt maar is ook echt de enige game waar ik 't toegevoegde waarde vond hebben🤔 iemand die het vaker gebruikt bij andere games? En zoja waarom😳 niet kleinerend of wat dan ook bedoeld maar puur interesse :)

0
test

@Floppyhoofd_ Ik heb de fotomodus gebuikt in games, maar dan alleen om een achtergrond foto te maken voor mijn PS4 :) Heb dit inderdaad ook alleen gedaan met Spiderman.

0
test

@Floppyhoofd_ schuldig. Heb dit veel gebruikt in The Lost of Us en Super smash bros (meerdere delen) maar ook bij recentere games zoals , breath of the wild, red dead redemption 2, Dragon Quest, Mario Odessey. Gebruik het eigenlijk geregeld ;). De redenen zijn verschillend, soms wil ik een andere achtergrond op m'n ps4 of ik maak snel een foto omdat daar iets te zien is waar ik nog niet kan komen. Vooral in metroidvania games is dat vaak wel handig. En uitzonderlijke gevallen om een foto album aan te maken maar dat is maar in erg weinig games van toepassing. In smash bros geeft het vaak een wat meer grappig effect afhankelijk van de hoek, stage en personage gebruik. Denk aan een dizzy geslagen personage en Dr mario die een pil zijn kant op gooit bijvoorbeeld.

0
test

@Jumpman @MelvinChowder Thnx:)

0

Aanbevolen voor jou