Kingdom Hearts 3 krijgt exclusieve Walkman en koptelefoon

Kingdom Hearts 3 krijgt exclusieve Walkman en koptelefoon

Er worden een Walkman en koptelefoon uitgebracht van Kingdom Hearts 3. Deze speciale edities zullen minder dan een maand lang alleen in Japan beschikbaar zijn.

De Walkman en koptelefoon worden uitgebracht in samenwerking met Sony. De walkman is een variatie op de NW-A55 walkman van Sony en de koptelefoon is een exclusieve versie van het WH-H800 model.

De Walkman beschikt over 16GB aan geheugen, maar dit kan verhoogd worden tot 144GB met een microSD-kaart. De nummers 'Face My Fears' en 'Chikai' van Hikaru Utada zijn al voorgeladen op het apparaat.

Kingdom Hearts
Kingdom Hearts

Vanaf eind maart tot en met 12 april zijn de Walkman en koptelefoon exclusief beschikbaar in Japan. De Walkman kan besteld worden voor 28,880 yen (232 euro), de koptelefoon gaat 24,880 yen (200 euro) kosten. Of de producten ook naar het Westen komen, is nog onbekend.

Kingdom Hearts 3 is te spelen op Xbox One en PlayStation 4. Lees hier onze review van het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Walkman? Stond dat niet voor een casetterecorder? Gewoon een mp3 speler... Zal wel iets met rechten zijn aangezien Sony de walkman op de markt heeft gebracht.

0

@racerozzy "Stond dat niet voor een casetterecorder?" Meer voor een draagbare stereo - een specifieke lijn producten van Sony begonnen met de Walkman en later voortgezet middels de Discman. Nooit weggeweest eigenlijk. https://www.sony.nl/electronics/walkman-digitale-muziekspelers/t/walkman

0

@racerozzy Walkman is een lijn van Sony. Maar het begrip werd overgenomen dus alle draagbare cassettespelers werd walkman genoemd. Net zoiets als een verstelbare moersleutel een bahco genoemd word. Is eigenlijk gewoon een merk.

0

Aanbevolen voor jou