Kingdom Come: Deliverance uitgesteld naar 2017 | Gamer.nl

Kingdom Come: Deliverance uitgesteld naar 2017 | Gamer.nl

De realistische Middeleeuwse rpg Kingdom Come: Deliverance komt niet meer dit jaar uit. Dat heeft een woordvoerder van ontwikkelaar Warhorse gemeld aan WCCF Tech.

Een reden voor het uitstel werd niet gegeven. Kingdom Come: Deliverance zou oorspronkelijk nog deze zomer uitkomen, nadat de game al een keer eerder was vertraagd. In maart vertelde pr-persoon Tobias Stolz-Zwiling nog aan Eurogamer dat de pc-versie mogelijk werd uitgesteld zodat die samen met consoleversies gelanceerd zou worden. Een release in 2016 werd toen nog bevestigd.

De Community Manager van de game meldde op 17 april op het forum van Kingdom Come dat een nieuwe releasedatum binnenkort wordt bekendgemaakt.

Kingdom Come: Deliverance werd in januari 2014 binnen twee dagen succesvol gefinancieerd middels een Kickstarter-campagne. Er werd in totaal meer dan een miljoen pond opgehaald, veel meer dan het opgestelde doel van 300 duizend pond. Donateurs konden onlangs aan de slag met een gesloten bèta van de game. Een eerste impre ie van de game van Gamer.nl is hier te lezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou