Kingdom Come: Deliverance krijgt uitbreiding en Hardcore-modus | Gamer.nl

Kingdom Come: Deliverance krijgt uitbreiding en Hardcore-modus | Gamer.nl

Warhorse Studios introduceert vandaag een Hardcore-modus in Kingdom Come: Deliverance. Bovendien verschijnt binnenkort ook de uitbreiding From the Ashes.

Vorige maand onthulde Warhorse Studios een roadmap met geplande updates voor Kingdom Come: Deliverance. Vandaag wordt de eerste van de updates geïntroduceerd: de Hardcore-modus. Deze modus maakt het spel lastiger, bijvoorbeeld door spelers te beperken in hun mogelijkheden om te saven en schade te genezen. Ook wordt het moeilijker om aan geld te komen en is er geen fast-travel. Lees alle details op het officiële forum van Warhorse Studios.

From the Ashes

Bovendien wordt binnenkort de eerste dlc, 'From the Ashes', speelbaar. Er is nog geen datum bekend, maar volgens de roadmap gebeurt dit ongeveer tegelijkertijd met de introductie van Hardcore-modus.

In de verhalende uitbreiding krijgt Henry de taak een verwoest dorpje, Pribyslavitz, weer op te bouwen. Hiervoor moet hij grondstoffen vergaren, mensen inhuren en werkers de opdracht geven constructies te bouwen en te upgraden. Ook moet hij, als leidinggevende, conflicten oplo en en kiezen wie wel en wie niet te vertrouwen is.

Onderstaande video bevat vijftien minuten aan From the Ashes-gameplay.

In de review van Wilbert kreeg Kingdom Come: Deliverance een 8 en werd de rpg geprezen voor de realistische kijk op de middeleeuwen en het uitdagende vechtsysteem.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou