Nieuws
Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come: Deliverance krijgt uitbreiding en Hardcore-modus

Kingdom Comeback: From the Ashes

Geschreven door Arran Winmai op
Warhorse Studios introduceert vandaag een Hardcore-modus in Kingdom Come: Deliverance. Bovendien verschijnt binnenkort ook de uitbreiding From the Ashes.

Vorige maand onthulde Warhorse Studios een roadmap met geplande updates voor Kingdom Come: Deliverance. Vandaag wordt de eerste van de updates geïntroduceerd: de Hardcore-modus. Deze modus maakt het spel lastiger, bijvoorbeeld door spelers te beperken in hun mogelijkheden om te saven en schade te genezen. Ook wordt het moeilijker om aan geld te komen en is er geen fast-travel. Lees alle details op het officiële forum van Warhorse Studios.

From the Ashes

Bovendien wordt binnenkort de eerste dlc, 'From the Ashes', speelbaar. Er is nog geen datum bekend, maar volgens de roadmap gebeurt dit ongeveer tegelijkertijd met de introductie van Hardcore-modus.

In de verhalende uitbreiding krijgt Henry de taak een verwoest dorpje, Pribyslavitz, weer op te bouwen. Hiervoor moet hij grondstoffen vergaren, mensen inhuren en werkers de opdracht geven constructies te bouwen en te upgraden. Ook moet hij, als leidinggevende, conflicten oplossen en kiezen wie wel en wie niet te vertrouwen is.

Onderstaande video bevat vijftien minuten aan From the Ashes-gameplay.

In de review van Wilbert kreeg Kingdom Come: Deliverance een 8 en werd de rpg geprezen voor de realistische kijk op de middeleeuwen en het uitdagende vechtsysteem.

Dit artikel delen:

Lees meer

Anthem-maker Mark Darrah vertelt meer over de game Nintendo zet Octopath Traveler in de schijnwerpers
1

Reacties op: Kingdom Come: Deliverance krijgt uitbreiding en Hardcore-modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rpenning

    • 26 juni 2018 12:41
    Dam ga ik zeker proberen de hardcore modus en de dlc ook zeker.
    Dit was echt een top spel in het bwegin dacht ik echt wat een buggie kut spel maar als je daar door heen kijkt ( en veel is al gefixt) dan is het echt een pareltje

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.