Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar Switch

Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar Switch

Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar de Nintendo Switch.

Op de officiële Japanse Nintendo-website wordt gemeld dat het spel op 18 februari naar de Switch komt. Dat is opvallend, want de game is nooit aangekondigd voor de hybride console.

Volgens Nintendo's website gaat het om de Royal Edition. Naast de hoofdgame zit er ook diverse downloadbare content in deze editie, waaronder From the Ashes en The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon.

Het is niet bekend of en wanneer Nintendo de Switch-versie van de game aankondigt. Fans speculeren dat dit zou kunnen betekenen dat het bedrijf binnenkort een Nintendo Direct-livestream uitzendt, maar dat is speculatie.

Kingdom Come: Deliverance draait om Henry, een zoon van een smid. Hij reist door het Middeleeuwse Bohemia nadat zijn hele dorp op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraak. Kingdom Come probeert daarbij een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke keuze van de speler effect heeft op hoe de wereld en haar inwoners op de speler reageren. De game verscheen eerder al op pc en andere consoles.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarvoor??? Heb het spel gratis gehaald bij Epic voor PC. Hoop dat het er uit ziet voor de Switch.

0

Aanbevolen voor jou