Kingdom Come Deliverance is vier miljoen keer verkocht

Kingdom Come Deliverance is vier miljoen keer verkocht

De actie-adventuregame Kingdom Come Deliverance is inmiddels vier miljoen keer verkocht.

Dat heeft uitgever Embracer Group aangekondigd. Het spel verscheen oorspronkelijk in februari 2018. In juni 2020 werd nog aangekondigd dat de teller op drie miljoen stond.

Kingdom Come Deliverance draait om Henry, een zoon van een smid. Hij reist door het Middeleeuwse Bohemia nadat zijn hele dorp op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraak. Kingdom Come probeert daarbij een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke keuze van de speler effect heeft op hoe de wereld en haar inwoners op de speler reageren.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Kingdom Come Deliverance is een ambitieuze en unieke role playing game, die rafelt aan de randen. De middeleeuwse setting is bijzonder knap neergezet, de queesten geven je alle vrijheid en het diepgaande vechtsysteem staat met kop en schouders boven de concurrentie. Veel storende bugs en een verhaal dat halverwege aan kracht indoet staan echter een klassieke status in de weg."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Terecht, alleen jammer dat er geen next gen patch is gekomen en ook niet komt. En tevens geen fps boost ondersteuning. Anders zou ik m zeker nog een keer oppakken, wat een geweldige game.

0

zonder twijfel een van de meest immersieve rpg's die er is. een betere omschrijving is een middeleeuwen simulator. -Oh look, Henry's come to see us-

0

Aanbevolen voor jou