Nieuws
King Arthur: Knights Tale

King Arthur: Knight's Tale vanaf eind deze maand op Steam Early Access

Een tactische rpg voor fans van Xcom

Geschreven door Michel Musters op
King Arthur: Knight's Tale komt op 26 januari uit op Steam Early Access.

Dat heeft de Hongaarse ontwikkelaar NeocoreGames aangekondigd via een persbericht. "De afgelopen werken we bij NeocoreGames hard aan een Early Access-versie van de game. We zijn er bijna, maar moeten nog een paar puntjes op de i zetten."

King Arthur: Knight's Tale is een tactische rpg die is gebaseerd op de legende van King Arthur. De game speelt zich af na het gevecht tussen Arthur en The Black Knight (Sir Mordred), waarbij beiden om het leven komen. Spelers komen echter weer tot leven als Mordred om Avalon te redden van demonische wezens.

Gevechten spelen zich turn-based af, met dertig personages die zijn verdeeld over vijf klassen. Neocore Games - bekend van de Van Helsing-titels - vergelijkt de gameplay zelf met Xcom en rpg's.

King Arthur: Knight's Tale werd vorig jaar aangekondigd. Toen werd ook gemeld dat de game naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Een releasedatum voor de consoleversie is er nog niet. Hieronder is de aankondigingstrailer te zien. King Arthur: Knight's Tale stond op de tachtigste positie in de Gamer.nl Top 100 van 2021.

Dit artikel delen:

Lees meer

Partnerbijdrage: MSI Stealth 15M Cyberpunk 2077-datamine levert eerste details van multiplayer op
0

Reacties op: King Arthur: Knight's Tale vanaf eind deze maand op Steam Early Access

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.