King Arthur: Knight's Tale vanaf eind deze maand op Steam Early Access

King Arthur: Knight's Tale vanaf eind deze maand op Steam Early Access

King Arthur: Knight's Tale komt op 26 januari uit op Steam Early Access.

Dat heeft de Hongaarse ontwikkelaar NeocoreGames aangekondigd via een persbericht. "De afgelopen werken we bij NeocoreGames hard aan een Early Access-versie van de game. We zijn er bijna, maar moeten nog een paar puntjes op de i zetten."

King Arthur: Knight's Tale is een tactische rpg die is gebaseerd op de legende van King Arthur. De game speelt zich af na het gevecht tussen Arthur en The Black Knight (Sir Mordred), waarbij beiden om het leven komen. Spelers komen echter weer tot leven als Mordred om Avalon te redden van demonische wezens.

Gevechten spelen zich turn-based af, met dertig personages die zijn verdeeld over vijf klassen. Neocore Games - bekend van de Van Helsing-titels - vergelijkt de gameplay zelf met Xcom en rpg's.

King Arthur: Knight's Tale werd vorig jaar aangekondigd. Toen werd ook gemeld dat de game naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Een releasedatum voor de consoleversie is er nog niet. Hieronder is de aankondigingstrailer te zien. King Arthur: Knight's Tale stond op de tachtigste positie in de Gamer.nl Top 100 van 2021.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou