Kinect werkt mogelijk alleen staand | Gamer.nl

Kinect werkt mogelijk alleen staand | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de medewerkers zou Kinect niet in staat zijn om lichaamsdelen uit elkaar te houden als de speler zit. Het probleem zou niet alleen gelden bij het spelen van games maar ook voor de gedemonstreerde menunavigatie. Opvallend genoeg toonde Microsoft in een onlangs verschenen trailer nog dat het mogelijk zou zijn om al zittend films verder te spoelen met behulp van Kinect. Het is dan ook nog de vraag of het in de uiteindelijke versie van Kinect daadwerkelijk onmogelijk zal zijn om te zitten of dat dit slechts een tijdelijk probleem is.

Aaron Greenberg van Microsoft meldt via Twitter echter dat het voor Kinect niet uitmaakt of je zit of staat. "Je kunt zowel zitten als staan met Kinect, het hangt af van het spel [dat je speelt] of de ervaring [die je wilt hebben]".

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou