Kinect vanaf 1 februari beschikbaar voor PC | Gamer.nl

Kinect vanaf 1 februari beschikbaar voor PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PC-versie van Kinect heeft een nieuwe camera die het mogelijk maakt om mensen van dichtbij te registreren. Kinect voor PC zou mensen en objecten vanaf 50 centimeter goed kunnen registreren. Dit in verband met het feit dat PC-spelers over het algemeen dichter bij hun monitor zitten dan consolegamers.

De release is in eerste instantie vooral bedoeld voor ontwikkelaars die willen experimenteren met Kinect op de PC. Microsoft heeft namelijk nog geen PC-games aangekondigd die werken met Kinect. Daarom komt de hardware in eerste instantie maar in beperkte oplage in twaalf landen uit, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Ballmer maakte geen prijs bekend, maar Amazon schat dat de prijs 249,99 dollar, omgerekend zo'n 195 euro wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou