De nieuwe banen in het Maple Leaf Golf Pack bieden verschillende omgevingen met forten, havens, dammen en baaien. De holes zijn speelbaar in alle modi en bevatten nieuwe achievements en negen nieuwe uitdagingen om naar vrienden te sturen in de Challenge Play-modus. Het pakket kost 400 Microsoft-punten ( zo'n 4,80 euro); één hole is gratis beschikbaar.

Naast de uitbreiding verschijnt er ook een update voor Kinect Sports: Season 2 die de multiplayermodus verbetert, de mogelijkheid geeft om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van gebeurtenissen in Challenge Play, die spelers resultaten op Facebook laat posten en ze laat videochatten tijdens wedstrijden over Xbox Live. 

Nieuwe sport

Bovendien kondigen de ontwikkelaars aan dat er tot en met de lente van 2012 elke maand nieuwe content zal verschijnen. Elk pakket krijgt daarbij bovendien ook een stukje gratis content. Het eerstvolgende pakket na de Maple Leaf Golf Pack is de Midnight Mountain Ski Pack; deze komt halverwege januari uit. Bovendien beloven Rare en BigPark dat er een volledig nieuwe sport verschijnt voor Kinect Sport: Season 2 in 2012.