'Kinect is op meerdere plekken in VS uitverkocht' | Gamer.nl

'Kinect is op meerdere plekken in VS uitverkocht' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kinect is op dit moment uitverkocht bij Best Buy, terwijl Amazon en Gamestop geen Kinect-pakketten met alleen het apparaat erin hebben. Target heeft geen Kinect-sensor en de 250GB Xbox 360 met Kinect-bundel meer te koop.

Kinect kwam afgelopen vrijdag uit in de Verenigde Staten. Eerder deze week liet Microsoft weten dat het verwacht dit jaar wereldwijd vijf miljoen exemplaren van Kinect te verkopen. Eerder dit jaar verwachtte Microsoft dat dit er drie miljoen zouden zijn. Kinect komt in Europa op 10 november uit. De bewegingsgevoelige techniek geeft spelers de optie zonder controller games te besturen. In plaats daarvan wordt het lichaam gebruikt, bijvoorbeeld voor dansen in Dance Central en dieren verzorgen in Kinectimals.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou