'Kinect geen invloed op gameplay Halo: CE Anniversary' | Gamer.nl

'Kinect geen invloed op gameplay Halo: CE Anniversary' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is geen verra ing dat we nieuwe manieren onderzoeken waarop Kinect een spelervaring kan verrijken op betekenisvolle en authentieke wijze," aldus Microsoft. "De Kinect-opties die we onderzoeken voor Halo: Combat Evolved Anniversary zijn toevoegingen en zullen de gameplay niet beïnvloeden." Microsoft vervolgt: "Het verandert niets aan onze mi ie om een remake af te leveren die trouw is aan de originele game. Verder gaan we er nog niets over meedelen."

Phil Spencer van Microsoft bevestigde gisteren dat Halo: Combat Evolved Anniversary Kinect-ondersteuning krijgt. Volgens Spencer wordt Kinect belangrijk voor alle gamegenres. Daarbij noemt hij racegame Forza Motorsport 4, vechtgame Ryse en shooter Halo: Combat Evolved Anniversary als voorbeelden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou