'Kinect-game Milo & Kate geannuleerd' | Gamer.nl

'Kinect-game Milo & Kate geannuleerd' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een bron die claimt direct zicht te hebben op de situatie rondom Milo & Kate heeft aan Eurogamer gemeld dat de ontwikkeling van het spel is stopgezet en dat negentien betrokken personen ontslagen zijn. De bron zei verder dat het Milo-team de bijbehorende technologie zal gebruiken voor een nog onaangekondigde Kinect-game met een Fable-thema. Microsoft heeft aangegeven niet te reageren op geruchten of speculatie.

In Milo & Kate communiceren spelers via Kinect met of de jongen Milo of het meisje Millie, en een hond genaamd Kate. Milo, Millie en Kate herkennen bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van spelers. Ook zouden Milo en Millie in staat moeten zijn om te leren van de gesprekken tu en hen en de spelers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou