'Kinect bevindt zich in tweede levensfase' | Gamer.nl

'Kinect bevindt zich in tweede levensfase' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Net als met iedere andere nieuwe technologie zijn wij ook begonnen met een set van applicaties om te laten zien wat het platform kan en om mensen te lokken", zo vertelde Ballmer. "Alleen nu is de tweede generatie van Kinect aangebroken." Ballmer doelt hiermee onder andere op de recentelijke overeenkomst tu en Microsoft, Sesamstraat en National Geographic. "[Door de samenwerking] brengen we kinderen entertainment en leermogelijkheden voor Kinect. [Consumenten] gaan dit najaar een nieuwe reeks spellen zien van third-party uitgevers en van ons."

Microsoft gaat zich met de Kinect ook richten op de videomogelijkheden. "We hebben aangekondigd en gedemonstreerd dat we samenwerken met mensen die videocontent leveren om jou via Kinect de volledige controle te geven over het zoeken en bekijken van content." Onder deze content vallen live-uitzendingen, video on demand en overige videocontent. De video's en uitzendingen kunnen door middel van zoekmachine Bing worden gevonden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou