In Japan is de manga tekenstijl helemaal geaccepteerd. Welgevormde tienermeisjes met korte rokjes zijn dan ook meer regel dan uitzondering in manga, anime en zelfs games. Ook in Doki Doki Majo Shinpan wordt een blik lekkere Japanse meisjes van niet ouder dan 14 opengetrokken, met kinderlijke stemmetjes en al. En dat is best vreemd!

In de game moet je op zoek gaan naar meisjes die heksen zijn en uiteraard kun je dat alleen maar door met je DS stylus op alle plekken van haar lichaam te wrijven. De game is zeker niet pornografisch, maar wel heel erg suggestief. Voel je bijvoorbeeld met je stylus aan haar borsten dan veren deze als een soort skippyballen heen en weer. En wanneer je dichtbij haar broekje komt hoor je wel erg hard gekreun. 'Touching is good' krijgt nu wel een heel erg rare bijsmaak.

De game is in Japan vandaag uitgekomen en waarschijnlijk zal het spel binnen die grenzen blijven. In het Westen zou zo'n game niet door de beugel kunnen. Hoewel sommige sportliefhebbers er waarschijnlijk likkenbaardend naar uit kijken.