Nieuws
Street Fighter 6

Kimberly en Juri voor Street Fighter 6 onthuld

Street Fighter 6 komt in 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
De personages Kimberly en Juri zijn voor Street Fighter 6 onthuld.

De personages werden dit weekend door Capcom tijdens EVO 2022 aangekondigd en via PlayStation Blog uitgelicht. Hieronder is tevens een trailer te zien met gameplay van de personages.

Kimberly is een compleet nieuw personage en de studente van Guy. Ze heeft versneld haar studie afgemaakt en wil nu een ninja worden. Daarbij is ze verslaafd aan popcultuur uit de jaren 80 - ze draagt bijvoorbeeld altijd een walkman bij zich.

Juri werd in Super Street Fighter 4 al geïntroduceerd. Ze blijft een sadistische sensatiezoeker die van het lijden van anderen geniet. Voorheen was ze vooral uit op wraak op M. Bison, maar nu die in Street Fighter 5 verslagen is, zoekt ze naar een nieuwe uitdaging.

Street Fighter 6 is al geruime tijd aangekondigd, maar tijdens de State of Play eerder dit jaar werd voor het eerst gameplay van het spel getoond. De game komt ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Capcom heeft al bevestigd dat het spel cross-play krijgt.

Afgelopen weekend werd ook aangekondigd dat Tasty Steve en James Chen als commentators in de game zitten, en werd een nieuw themanummer van Guile gedeeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Guilty Gear: Strive-personage Bridget komt vandaag uit Nieuwe Fatal Fury-game aangekondigd
1

Reacties op: Kimberly en Juri voor Street Fighter 6 onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Fr3nzy

  • 8 augustus 2022 13:51
  Ziet er wel mooi uit maar ik heb alleen wat moeite met die miliseconde pauzes in de animaties.
  Op een of andere manier vinden mijn ogen dat niet fijn om naar te kijken, een beetje zoals luisteren naar de radio waarvan het signaal afentoe even wegvalt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.