Killzone 3 krijgt patch kort na lancering | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zo zal de patch de game beter speelbaar maken voor kleurenblinde gamers. Verder kunnen spelers na deze patch multiplayerpotjes opzetten waarin alleen met vrienden of met clanleden gespeeld kan worden en krijgen ze meer controle over het opzetten van custom games. Bovendien kunnen clans een officier aanwijzen met deze patch.

Draaisnelheid

Ook worden er aan de gameplay verschillende aanpa ingen gedaan. Zo zullen spelers de draaisnelheid wanneer ze niet inzoomen afzonderlijk kunnen instellen van de draaisnelheid wanneer ze langs de loop van hun wapen kijken. Een aantal speciale vaardigheden zijn bovendien minder krachtig gemaakt. Ook is het volume van de kreten die sommige tegenstanders slaken wanneer ze gedood worden verlaagd. 

Deze en andere punten worden na de lancering verbeterd. Guerrilla Games heeft echter ook al een aantal verbeterpunten uit de bèta gehaald die nog voor release aangepakt gaan worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou