Killzone 3 komt op 25 februari uit in Europa | Gamer.nl

Killzone 3 komt op 25 februari uit in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Killzone 3 zal in drie verschillende edities uitkomen. De game verschijnt in een standaard-editie uit, maar daarnaast komen bij de release ook twee speciale edities uit: de Helghast Edtion en de Steelbook Collector's Edition uit. De verzameleditie wordt in een steelbook-verpakking geleverd en komt met een Playstation Network-code die alle wapens en vaardigheden tijdens de eerste 24 uur van het spelen van de multiplayermodus ontgrendelt. De Helghast Edition zal onder meer een replica van de helm van een Helghast-soldaat bevatten.

Killzone 3

Killzone 3 is een first-person shooter die wordt ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla. In dit derde deel gaat de strijd tijdens de mensheid en de buitenaardse Helghast gewelddadiger dan ooit door.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou