Killzone 3-bèta voor PlayStation Plus-leden | Gamer.nl

Killzone 3-bèta voor PlayStation Plus-leden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De multiplayerbèta gaat 25 oktober van start en bevat de 'Operations'-spelmodus, het party-systeem evenals jetpacks en voertuigen. Sony laat weten dat spelers de multiplayer zoals deze in het uiteindelijke spel terechtkomt, via de bèta zelf kunnen bepalen. Het bedrijf roept hen op om "eerlijke feedback te geven over de gameplay, bericht te doen van alle fouten die zij tegenkomen en te helpen om de capaciteit van het netwerk te testen."

Killzone 3 staat gepland voor 25 februari 2011. Het spel ondersteunt zowel PlayStation Move als 3D-beelden. Eerder opende ontwikkelaar Guerrilla al een website voor de bèta, maar daarop verscheen toen verder geen informatie, enkel een inlogscherm voor spelers hun PlayStation Network-account.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou