Kijk om 17:30 uur naar de Fifa 22-onthulling

Kijk om 17:30 uur naar de Fifa 22-onthulling

Om 17:30 uur onthult Electronic Arts te de eerste trailer van Fifa 22. Dat maakte het bedrijf op Twitter bekend.

Ook is aangekondigd dat Paris Saint-Germain-speler Kylian Mbappé wederom op de cover van de game staat. Eerder was de Fransman al te zien op de voorkant van Fifa 21.

Het is nog onbekend welke vernieuwingen Fifa 22 bevat ten opzichte van de vorige editie. In een persbericht zegt EA dat het een 'game-changing' onthulling doet, en dat de game mede mogelijk wordt gemaakt door 'Hyper Motion-technology'. De technologie is nog niet toegelicht.

Tot slot toont Electronic Arts op 20 juli om 19:00 uur de eerste gameplaybeelden van de game, twee dagen voor de EA Play-presentatie.

Watch on YouTube
Fifa 22
Fifa 22
Fifa 22

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben zo nieuwsgierig of de bal weer rond is dit jaar...

0
test

Als ik ZO was afgegaan zou ik niet met zo'n arrogante grijns op een cover willen staan. Wel grappig. Bij de DCC kalenders kiezen ze de beste foto's. Hier is het tegenovergestelde. Geeft wel aan hoe veel tijd er in de game gestoken is.

0
test

@bigds9fan ik ben zelf geen fan van Mbappe maar vind zijn lach er helemaal niet arrogant uirzien?

0
test

@Markus88 Vind zelf de arrogantie er vanaf druipen. Sowieso zou ik na zo'n verlies niet al te veel lachen, geeft het verkeerde beeld. (Net zo goed die Nederlandse voetballers lieten zien dat het verliezen hun allemaal niet veel kon schelen.) Wel ironisch na de wedstrijd was er ruzie was over de vermeende arrogantie van enkele spelers. Maar goed dat zijn moeders en die kijken door een gekleurde bril.

0

Aanbevolen voor jou