Je kunt morgenochtend live meegenieten van de wereldpremiere van de nieuwe Tomb Raider film. En je hoeft er niet eens je stoel voor uit. Het wordt namelijk via het web uitgezonden.

Uiteraard mag je de film zelf niet zien, maar wel interviews met de makers, behind the scenes, muziek clips, beelden van de feestjes voor- en achteraf en natuurlijk stukjes van de film zelf. Hiervoor moet je wel de wekker om half 3 vanacht zetten (of lang wakker blijven).Paramount Pictures and Windows Media present the LARA CROFT: TOMB RAIDER WORLD PREMIERE WEBCAST! Originating LIVE from Los Angeles on Monday, June 11th, this event will take TOMB RAIDER fans straight to the World Premiere of one of the hottest movies of the summer. The Webcast begins at 9:30 pm EST, 6:30 pm PST, 1:30 am GMT and will provide over three hours of red carpet interviews, after party coverage, behind-the-scenes clips, music videos, contests and more!

Watch the Webcast and you can participate in an online trivia contest with the chance to win a copy of the official soundtrack, video games from Eidos Interactive and other great TOMB RAIDER merchandise!

You'll need the Windows Media Player to watch the event.Op dit moment zijn er al streaming video'tjes beschikbaar met daarin wat behind the scene fragmenten. De links:

56 kbit/s 100 kbit/s 300 kbit/s Onze dank gaat uit naar Aftermath voor het melden van dit nieuwtje.