Nadat vorige week Rollercoaster Tycoon aan de beurt was, spelen we dit keer Rainbow Six: Rogue Spear. Live meekijken doe je zaterdag 18 januari vanaf 14:00 via Twitch en gewoon via Gamer.nl.

Rainbow Six: Rogue Spear kwam op 31 augustus 1999 uit voor pc. Speerpunt van de game is strategie. Zo kun je niet zomaar een beetje rondknallen, maar is het de bedoeling dat je voorafgaand aan elke missie een compleet strategisch plan uitstippelt voor jou en je zeven teamgenoten. Gelijktijdig die ene kamer van alle kanten binnenvallen om de gegijzelden te bevrijden, of toch eerst die bom onschadelijk maken terwijl een sluipschutter van veraf dekking geeft, het is allemaal aan jou. En we kunnen alvast verklappen dat dat plannen én uitvoeren van een strategisch meesterwerk ook 15 jaar later nog verdraaid leuk is.

Kijk dus zaterdag vanaf 14:00 mee hoe wij terug in de tijd duiken met Rainbow Six: Rogue Spear. Wil je er vanaf het begin bij zijn? Abonneer je dan op het Gamer.nl Twitch-kanaal, zodat je automatisch een update ontvangt als we live zijn.