Nieuws
Xbox One

Kijk morgen naar de ID@Xbox Game Pass-showcase van Microsoft

Star Renegades, Blair Witch en meer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Morgenavond wordt tijdens een ID@Xbox Game Pass-showcase van Microsoft onder andere Star Renegades en Blair Witch getoond. Ook worden er wellicht een aantal nieuwe titels voor Xbox Game Pass getoond.

Microsoft heeft aangekondigd dat er morgenavond een nieuwe ID@Xbox Game Pass-showcase wordt uitgezonden. Tijdens de uitzending wordt gameplay getoond van een aantal games die zijn aangekondigd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft, waaronder Star Renegades, Dead Static Drive en Unto the End. Ook wordt er gepraat met ontwikkelaars van van verschillende games. Zo komen onder andere Bloober Team, de ontwikkelaar van Blair Witch, en Thunder Lotus Games, de makers van Spiritfarer, aan het woord.

Ook worden er tijdens de showcase wellicht een aantal nieuwe titels aangekondigd voor Xbox Game Pass. Sinds vorige week zijn Resident Evil: Revelations en Rare Replay beschikbaar op het platform en morgen komen hier nog Torment: Tides of Numenera en Goat Simulator bij.

De ID@Xbox Game Pass-showcase begint morgenavond om 18:00 uur Nederlandse tijd en is te volgen via het officiële Youtube-kanaal van Xbox.

Dit artikel delen:

Lees meer

HTC Vive Cosmos-specs en een nieuwe Raspberry Pi Slechts 15 procent van Europese spelers is geïnteresseerd in streamingdiensten
1

Reacties op: Kijk morgen naar de ID@Xbox Game Pass-showcase van Microsoft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Derper

    • 26 juni 2019 15:50
    Benieuwd of er ook iets over game pass for pc wordt getoond.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.