Nieuws

Kijk hier vanavond naar onze The Quarry-stream en maak kans op een exclusieve prijs

Griezelen op de redactie

Geschreven door Rogina Hassan op
Vanavond om 19:00 uur gaan wij live met The Quarry, de nieuwste horrorgame van Until Dawn-maker Supermassive Games. Tijdens de stream maak je tevens kans op een mooie prijs.

The Quarry is de spirituele opvolger van de veel geprezen Until Dawn. Het is een filmische horrorgame waarin jouw keuzes de gevolgen bepalen voor negen kampeerbegeleiders. De tieners genieten van hun laatste avond op zomerkamp Hackett's Quarry, maar naast de geur van liefde hangt er ook een stank van bloed in de lucht...

Kijk mee hoe onze redactieleden hun best doen om deze tieners in leven te houden. Dat niet alleen: je kunt tijdens onze live-stream ook kans maken op een exclusieve presskit van The Quarry, inclusief de game zelf.  Vanaf 19:00 uur is de stream te bekijken op ons Twitch-kanaal of hieronder.

Benieuwd geworden wat je kunt verwachten van The Quarry? In onze spoilervrije preview geven we je alvast een sfeerimpressie van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Makers Monument Valley onthullen Desta: The Memories Between Bear & Breakfast komt op 28 juli uit
1

Reacties op: Kijk hier vanavond naar onze The Quarry-stream en maak kans op een exclusieve prijs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • BlackLite

    • 10 juni 2022 18:48
    Ik vraag me af of het voor mij zonde is om de stream te gaan kijken. Aan een kant lijkt het me erg leuk, aan de andere kant wil ik graag het spel ooit zelf spelen (als ik hem win is dat helemaal awesome), maar dan krijg ik hier spoilers? Of gaan jullie een stuk spelen waarbij daarna genoeg over blijft om te ontdekken?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.