Kijk hier vanaf 19:00 uur naar de Borderlands 3-gameplay onthulling

Kijk hier vanaf 19:00 uur naar de Borderlands 3-gameplay onthulling

Vanavond worden vanaf 19:00 uur de eerste gameplay-beelden van Borderlands 3 officieel onthuld. Ook kunnen kijkers tijdens de livestream gebruik maken van ECHOcast, de Twitch-uitbreiding van het spel.

Vanavond wordt er een livestream gehouden door Gearbox Software, waarin de eerste gameplay-beelden van Borderlands 3 officieel worden onthuld. Tijdens de presentatie komen de Gearbox-directeur Randy Pitchford en creatief regisseur Paul Sage aan het woord en wordt een demo getoond van Borderlands 3. Bovendien zullen meer dan honderd bekende Twitch-streamers het spel ruim twee uur lang gaan spelen en streamen.

Tijdens de livestream kunnen kijkers gebruik maken van ECHOcast, de Twitch-uitbreiding van Borderlands 3. De uitbreiding, die gisteren al werd onthuld, maakt het mogelijk voor kijkers om de wapens, vaardigheden en rugzak van een Twitch-streamer te bekijken, wanneer deze Borderlands 3 aan het streamen is. Bovendien hebben de kijkers een kans om loot te ontvangen als de streamer een wapenkist opent.

Oplettende fans ontdekten gisteren ook dat de demonstratievideo van ECHOcast de naam 'xfvkhjrvufoqpn3qwvmggipsd' liet zien. Dit bleek een echt Twitch-kanaal te zijn, waarop gameplay-beelden van Borderlands 3 te zien waren. Ook de vaardigheden van de nieuwe Vault Hunters en de complete user interface van het spel werden ontdekt in de bestanden van ECHOcast.

De Borderlands 3-livestream start vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd en kan worden gevolgd via de onderstaande Twitch-stream of via het officiële

Watch on YouTube

van Borderlands.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou