Nieuws
Borderlands 3

Kijk hier vanaf 19:00 uur naar de Borderlands 3-gameplay onthulling

En maak kennis met de Twitch-uitbreiding ECHOcast

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Vanavond worden vanaf 19:00 uur de eerste gameplay-beelden van Borderlands 3 officieel onthuld. Ook kunnen kijkers tijdens de livestream gebruik maken van ECHOcast, de Twitch-uitbreiding van het spel.

Vanavond wordt er een livestream gehouden door Gearbox Software, waarin de eerste gameplay-beelden van Borderlands 3 officieel worden onthuld. Tijdens de presentatie komen de Gearbox-directeur Randy Pitchford en creatief regisseur Paul Sage aan het woord en wordt een demo getoond van Borderlands 3. Bovendien zullen meer dan honderd bekende Twitch-streamers het spel ruim twee uur lang gaan spelen en streamen.

Tijdens de livestream kunnen kijkers gebruik maken van ECHOcast, de Twitch-uitbreiding van Borderlands 3. De uitbreiding, die gisteren al werd onthuld, maakt het mogelijk voor kijkers om de wapens, vaardigheden en rugzak van een Twitch-streamer te bekijken, wanneer deze Borderlands 3 aan het streamen is. Bovendien hebben de kijkers een kans om loot te ontvangen als de streamer een wapenkist opent.

Oplettende fans ontdekten gisteren ook dat de demonstratievideo van ECHOcast de naam 'xfvkhjrvufoqpn3qwvmggipsd' liet zien. Dit bleek een echt Twitch-kanaal te zijn, waarop gameplay-beelden van Borderlands 3 te zien waren. Ook de vaardigheden van de nieuwe Vault Hunters en de complete user interface van het spel werden ontdekt in de bestanden van ECHOcast.

De Borderlands 3-livestream start vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd en kan worden gevolgd via de onderstaande Twitch-stream of via het officiële YouTube-kanaal van Borderlands.

Dit artikel delen:

Lees meer

Borderlands 3 is van de zotte De gamereleases van mei 2019
0

Reacties op: Kijk hier vanaf 19:00 uur naar de Borderlands 3-gameplay onthulling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.