Nieuws
Apple

Kijk hier vanaf 19:00 uur naar de Apple Keynote-stream

Mogelijk ook meer nieuws over Apple Arcade

Geschreven door Dagmar De Groot op
Vanaf 19:00 uur kan hier gekeken worden naar de Apple Keynote-stream waarin hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone(s) bekendgemaakt worden. Ook wordt verwacht dat er meer informatie over Arcade wordt gegeven, de nieuwe gamedienst van Apple.

Ondanks meer nieuws over Apple Arcade, staan hoogstwaarschijnlijk drie nieuwe iPhones centraal: de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Verder is het mogelijk dat er een nieuwe versie van de Apple Watch komt en dat de release-data van iOS 13, iPadOS 13, macOS Catalina, tvOS 13 en watchOS6 bekend worden gemaakt.

Een mogelijke iPhone 11 Pro betekent dat dit de eerste generatie iPhones is met een Pro-uitvoering. Deze ondersteunt vermoedelijk een stylus en het schijnt de nieuwe iPhones zelfs de Apple Pencil ondersteunen. Daarnaast komt er wellicht een kleinere versie van de Apple Pencil.

Tevens gaat het gerucht rond dat de nieuwe iPhones meer camera's krijgen; de normale versie krijgt er aan de achterkant twee en de Pro en Pro Max krijgen er schijnbaar drie.

Reverse wireless charging lijkt eveneens een toevoeging te zijn aan de iPhone. Het is sinds de iPhone 8 al mogelijk om draadloos op te laden, maar dat gaat nu twee kanten op werken. AirPods kunnen nu worden opgeladen door de iPhone en dit geldt vermoedelijk ook voor de Apple Pencil zoals bij de iPad Pro het geval is. Verder kunnen de nieuwe iPhones elkaar opladen door met hun rug tegen elkaar aan te liggen, én zou Apple Watch 5 met deze technologie kunnen opladen.

Natuurlijk hopen we ook op meer informatie over Apple Arcade, de nieuwe game-service van Apple. Apple Arcade is een abonnementsdienst om mobiele games mee te spelen. Bij de lancering zijn er in ieder geval al meer dan honderd games beschikbaar en Apple geeft aan het aanbod zorgvuldig te cureren.

Je kunt deze games downloaden op je Apple-apparaat naar keuze, een internetverbinding tijdens het spelen dan niet vereist. Daarbij kan je met vijf vrienden of familieleden één abonnement delen. De service is dan ook niet vergelijkbaar met streaming-services zoals het eerder aangekondigde Google Stadia.

Lees hier meer over Apple Arcade en bekijk hieronder de Apple Keynote-stream vanaf 19:00 uur.

Dit artikel delen:

Lees meer

Langverwachte zomer-update van Red Dead online nu beschikbaar EA cloud gaming service start bèta
2

Reacties op: Kijk hier vanaf 19:00 uur naar de Apple Keynote-stream

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  whaha

  • 10 september 2019 20:52
  Apple Arcade voor 5 (euro?) voor het gehele gezin op al je apparaten. Nou ja, van Apple. Cross progress, zonder reclame, geen in-app aankopen en je hoeft niet online te zijn. Ik vind het echt interessant.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  NrFive

  • 10 september 2019 21:22
  Als je veel gamet op je mobiel is het een prima prijs. Zitten een paar pareltjes tussen :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.